Let's get restoring, get in touch!

Joris Schweitzer

Information

Email: Schweitzer912@gmail.com

Telephone: Unfortunately my hands are full throughout the day with restoration work. Please leave a message via email or the message box on this page and I will get back to you within 24 hours. Thank you!

Location: The Netherlands 

KVK: 75270919

Language: Dutch, English, German 

 Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden Resto Lab:

 


Download
Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden Resto Lab
Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaa
Adobe Acrobat document 75.2 KB

Send a message / Verstuur een bericht

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Write a Resto Review / Schrijf een Resto Review

Commentaren: 2
  • #2

    Jasper S (vrijdag, 09 december 2022 11:26)

    Expert in zijn vak met oog voor elk klein detail! Ik heb recentelijk een volledige 912 motorrevisie laten uitvoeren door Resto Lab en ben hier ongelooflijk tevreden over. De samenwerking, communicatie en manier van aanpak zijn perfect verlopen. Joris overloopt vanaf het begin alle stappen en verwachtingen van het proces. Op deze manier weet je precies wat er allemaal moet gebeuren en je niet voor verrassingen komt te staan. Het eindresultaat ziet eruit zoals deze vroeger uit de Porsche fabriek kwam 'een concoursstaat originele motor' met de correcte specificaties en details. Gewoon perfect!

  • #1

    Remon Veraart (zondag, 18 augustus 2019 15:42)

    Het werk van Resto Lab is werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Joris heeft voor mij een set Solex carburateurs gerestaureerd. Het verslag op deze site spreekt voor zich, wat een plaatjes. Met bijzondere aandacht voor originaliteit heeft Restolab ook de motor van mijn 1969 912 Targa gereviseerd, echt vakwerk. Ik kan iedereen die originaliteit en aandacht voor details waardeert aanraden om het werk uit te laten voeren door Resto Lab. Je krijgt er geen spijt van!!